spring naar de inhoud
actie icon

Actie!

Gratis logo i.c.m. nieuwe website

logo mobile
over icon

Wat is Deveign?

Deveign staat voor Development en Design. Het staat voor betaalbare en gebruiksvriendelijke websites, grafisch ontwerp en corporate identity waarbij aan één kant functionaliteit en techniek, en aan de andere kant stijl en een eigentijdse vormgeving centraal staan. Een vormgeving die volledig is afgestemd op jou en jouw doelgroep, en is uitgevoerd met perfectie tot in het kleinste detail.

Wie is de persoon achter Deveign?

profiel foto

Mijn naam is Henrik Moses. Ik ben geboren in 1968 en woon in Zwolle.
Ik ben een webdesigner, webdeveloper en kunstenaar maar boven alles ben ik een dienstverlener. Voor mij zijn kwaliteit, proces, klant en resultaat de vier pilaren van elke vorm van dienstverlening en ze verdienen evenveel focus en aandacht. Mijn persoonlijke motto is "goed genoeg is niet goed genoeg".

Ik ben een kunstenaar die graag programmacode schrijft

Ik heb jarenlang beeldende kunst en informatietechnologie los van elkaar uitgeoefend. In 2013 besloot ik mijn kennis en ervaring op beide gebieden om te zetten in een nieuwe uitdaging. Sindsdien werken de creatieveling en de geek samen, onder de naam Deveign!

 

Wat klanten over Deveign zeggen:

Voor mijn professie (bewindvoering) was ik op zoek naar een webbouwer die de basis van de website begrijpt en zonder al te veel opsmuk in staat is een gedegen en professionele website te maken.
Na een goed gesprek had ik de indruk dat mijn wensen werden vertaald zoals ik die voor ogen had.

Dat het heel goed gelukt is blijkt wel uit het feit dat ik regelmatig complimenten krijg op mijn website.

ANAND-beschermingsbewind

Sinds 2013 is Deveign de samenwerkingspartner op het gebied van Grafisch design, Website ontwikkeling en Beheer. Persoonlijk, Klantgericht, Flexibel en Professioneel zijn een aantal kernwoorden die ik in de samenwerking met Deveign zo waardeer.

Wanneer je dit als klant aanspreekt dan adviseer ik je vooral eens nader kennis te maken!

Akram Adham
Algemeen Directeur Test IT B.V.

In 2013 waren wij op zoek naar iemand die professioneel kon ontwerpen en bouwen.
Via via kwamen we bij Deveign terecht en na een goed gesprek zijn we met hun in zee gegaan.

Onze verwachting hebben ze meer dan waar gemaakt en als er iets is kun je altijd bij ze terecht, dus ook een hele goede nazorg.

RC Carrosseriebouw